بانک اطلاعاتی ارتودنتیست های ایران
  ورود ارتودنتیست عضویت ارتودنتیست در پرتال صفحه نخست پرتال  
بانک اطلاعاتی ارتودنتیست های ایران
نقشه سایت   تماس با ما   جستجو در سایت   پیوند ها   فروشگاه   اخبار   گردهمایی ها   درباره پرتال   صفحه اصلی
    ملاحظات حین درمان  

 زمانی‌ که درمان ارتودنسی شما آغاز شد،  باید بدانید که چگونه از براکت‌های خود  در
طول دوره درمان، مراقبت کنید. به یاد داشته باشید که در طول دوره درمان ارتودنسی،
مصرف مواد غذایی مناسب، کاهش مصرف قند و خوراکی‌های شیرین به همراه رعایت
بهداشت دهان و دندان  ضروری می‌باشد.  براکت‌های شما،  ابزار ارزشمند و  حساسی
هستند  که برای تأثیر  گذار بودن نیازمند مراقبت شما  هستند.  مصرف غذا‌های سفت
 به براکت‌های شما آسیب میرسند. استفاده از بعضی‌ از غذا‌های نرم و چسبناک نیز نه
تنها به جا به جایی‌ یا شل شدن براکت و یا سیم  خواهند انجامید  بلکه پوسیدگی
 دندان
شما را نیز در پی‌ خواهد داشت.

گام نخست در ملاحظات حین درمان ارتودنسی این است :  که  برای سلامت  دندان ها، مصرف قند، مواد شیرین، نوشیدنی‌های حاوی قند و نوشابه‌های گاز دار را کاهش دهید.  گام دوم این است که از خوردن غذا هایی  که ممکن است به دستگاه ارتودنسی شما آسیب برساند، اجتناب کنید. 
۱) غذا‌های سفت مانند: آجیل، آبنبات سفت، یخ، پیتزا، پاپ کورن 
۲) غذا‌های نرم مانند: آدامس ( مگر اینکه ارتودنتیست شما برایتان تجویز کند.)، شکلات هایی که به دندان می‌‌چسبند، انواع تافی ها
۳) دقت در مصرف میوه‌ها و سبزیجات: میوه‌ها (مثل سیب) را به اندازه‌های کوچکتر تقسیم کنید و با احتیاط مصرف کنید. سبزیجاتی مانند هویج را به 
صورت پخته مصرف نمایید.
گام سوم این است که روزانه و پس از صرف هر ماده غذایی، دندانهای خود را به درستی‌ مسواک بزنید، نخ دندان بکشید و طبق تجویز ارتودنتیست از دهان شویه استفاده کنید. 
گام چهارم این است که هر ۶ ماه یک بار جهت چک آپ پوسیدگی و لزوم درمان جرمگیری به دندانپزشک مراجعه کنید. 
گام پنجم این است که کاملا به توصیه‌های ارتودنتیست خود عمل کنید و درزمان‌های معین شده، به او مراجعه کنید. تا درمان طبق برنامه ارتودنتیست پیشرفت کند و در زمان مشخص به پایان برسد.

 

  نقشه سایت   تماس با ما   جستجو در سایت   پیوند ها   فروشگاه   اخبار   گردهمایی ها   درباره پرتال   صفحه اصلی  
مدیران سایت : دکتر مسعود داودیان و دکتر امین شیروانی